Op de Kalender van Bar Woest

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vlaanderen Feest @ Bar WOEST

9 juli 12:00 23:59

Voor het derde jaar op rij organiseren we samen met Gemeente Wuustwezel ‘Vlaanderen Feest’. Dit jaar opnieuw met een zeer fijn programma gedurende de hele dag.

Vlaanderen Feest! En Wuustwezel feest mee!

Vanaf 13u tot +/- 16u Doorlopende kinderanimatie en randanimatie in het kader van ‘Schatten van Vlieg’. Speel leuke spelletjes en laat je fantasie los tijdens de kindergrime.

14u Volt
Deze 5-koppige coverband uit Wuustwezel brengt al 10 jaar de toppers van vroeger tot nu live naar uw event. Vroeger traden ze op als No Vacancy, maar met een nieuwe drummer aan boord gaan ze nu verder onder de naam Volt. Pop, rock of een goede meezinger, alles komt aan bod. Volt powers up your party!

16u Wim Soutaer
Met zijn aanstekelijke lach en zijn passie voor muziek staat Wim Soutaer sterker dan ooit in zijn schoenen en op het podium! Hij is een graag geziene gast op elk podium, geliefd door jong en oud en weet als geen ander wat feesten is. Het wordt een waar feest voor ons ‘Allemaal’.

18u De Vlaamse Jukebox
U vraagt, zij draaien; neen, zij spelen! De Vlaamse Jukebox maakten een selectie van wat zij de Toppers van de Vlaamse Muziek noemen. En weet u wat nog beter is? Jullie als publiek bepalen zelf mee het muzikaal programma! Dit alles wordt gebracht door een team rijk aan ervaring en reputatie. Dansen en meezingen is zéker niet verboden!

Vergeet zeker je UiTPAS niet om een punt te sparen! Of heb je nog geen UiTPAS en zoek je informatie? Bezoek dan ons infostandje.

© Wezelopdefoto
Gratis

Gemeente Wuustwezel

Bekijk de site van Organisator

Bar Woest @ Evenementenweide

Kruising Korte Gasthuisdreef – Gasthuisdreef
Wuustwezel, 2990 België
+ Google Maps

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.