bestel hier je tickets voor de wedstrijden van de rode duivels

🇧🇪👹 De Rode Duivels op groot scherm @ Bar Woest Winter!  
Terwijl de WK koorts stijgt, stijgen normaal ook de temperaturen, maar dat is deze editie iets anders. Omdat het buiten lekker fris is, voorzien wij een groot scherm binnen om samen de Rode Duivels aan te moedigen en je warm te schreeuwen! Net als bij het EK voetbal 2021 slagen de Lichttorens en Bar Woest de handen in elkaar om u te voorzien van gezellige voetbalavonden onder begeleiding van frisse pintjes en ander lekkers.
De locatie waar vorig jaar ook ‘Bar Woest Winter’ doorging bouwen we voor het WK om tot een duivelse supporters keet voor alle wedstrijden van de Belgen.
 

PRAKTISCH

Om u de perfecte sfeervolle ervaring te bezorgen en omdat de plaatsen beperkt zijn werken we met toegangstickets. Een ticket kost per wedstrijd €5,4 incl. servicekosten. Aan de inkom ontvangt u op vertoon van uw voorverkoop ticket alvast een drankbonnetje. Bonnetjes voor dranken en snacks kan u verder ter plaatse kopen.
We voorzien enkel staanplaatsen (altijd met goed zicht op het scherm) en we hebben geen vestiaire.
 

⏰ We openen de deuren van onze voetbaltempel twee uur voor de wedstrijd om op te warmen en sluiten om 23u. We voorzien voor en na dj’s om de feest af te maken. 

📍 Locatie:
“De Groene Boogloods”,
Den Isomo / Nijverheidsstraat,
2990 Wuustwezel

⚠️ Kom bij voorkeur te voet of met de fiets, parkeren in de buurt met de auto is volledig op eigen risico.
 

Scoor je tickets

🎟 Tickets zijn vanaf 10 oktober 10u beschikbaar via onderstaande knoppen!
 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.