Menukaart

Onze algemene menukaart voor zomer 2024 je binnenkort op deze pagina vinden. We zijn vollop bezig met het samenstellen van de menu. Wat er effectief beschikbaar is kan soms verschillen van wat er op de gedrukte menukaarten staat. Via ons bestelsysteem kan je altijd de meest up-to-date beschikbaarheden per product vinden. Staat iets niet online maar wel in bovenstaande menukaart? Dan is het nog niet beschikbaar of helaas op en dus tijdelijk onbeschikbaar. Je kan aan onze obers altijd om meer info vragen!

Wat kunde zoal drinken op bar woest?

Van lekkere bieren en frisdranken tot zorgvuldig gemaakte zomers cocktails en mocktails. We voorzien voor ieder wat wils om te af te koelen op een dorstige zomerdag! 

Als het dan ’s avonds frisser begint te worden kan je terug opwarmen met een Gimber Hot of een lekker koffieke.

Grote dorst? Bestel een meter bier, een bucket Desperados of een lekker flesje wijn! Onze ‘Roze Olifant‘ (mocktail) en ‘Zatte Olifant‘ zijn trouwens de ultieme dorstlessers en instant je nieuwe favoriete drankjes.  

Zooooveel opties dus…dat kiezen zal gemakkelijk zijn! Een tip, blijf lang genoeg zitten en proef van alles…en check zeker de promo’s

@bar.woest Een zonnige zondag vraagt om een zomerse cocktail! Maak kennis met onze zatte olifant op basis van gin. Cheers! #fy #fypage #voorjou #belgium #wuustwezel #zomerbar #zomervibes #cocktails #explore #viral #barwoest ♬ Elephant - Tame Impala

EN KUNDE OOK IETS ETEN?

NATUURLIJK! Nicko’s Catering voorziet je van heerlijke hapkes zoals nacho’s, woeste tapa’s,.. om te delen tot en met pizza’s om helemaal zelf op te eten (of om te delen, dat kan ook).

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.