Over ons

Bar Woest is sinds 2021 een bruisende zomerbar gelegen een prachtige stukje landelijk Wuustwezel. We zijn dus al aan onze derde editie toe. We willen mensen samen brengen en laten genieten van de heerlijke zomerse sfeer en de gezelligheid die daarbij hoort.

Bij Bar Woest is iedereen welkom, jong en oud, om te genieten van onze uitgebreide selectie van verfrissende cocktails, ijskoude biertjes en lekkere hapjes. Of je nu komt voor een gezellige avond met vrienden of om te genieten van de live muziek waarop we je trakteren, bij Bar Woest ben je aan het juiste adres.

In de zomer van 2024 gaan we open van 7 juni tot en met 17 augustus.

Tot snel? 

BAR WATTE?

Bar ‘Woest’ dus, het kind moet een naam hebben, toch? In de zoektocht naar inspiratie stuitten we op ‘Woestwezel‘, een oude benaming voor de dorpskern rond de Kerk en de Gasthuishoeve? Deze naam voor het dorp is terug te vinden in documenten en op kaarten uit de 17de en 18de eeuw. Tegelijkertijd staat ‘Woest’ ook voor de uitgelaten en gemoedelijke vakantiesfeer die we trachten te scheppen.

Woest bijv.naamw. Uitspraak: [wust] • 1) wild; 2) ongeremd; 3) niet in cultuur gebracht, onontgonnen; Synoniemen: ruw, onstuimig, ongetemd, ruig.

WAAR IS WOEST?

Onze zomerbar is gelegen op een prachtige locatie in het hart van Wuustwezel, omringd door de natuur en de rust van het platteland. 

Bar Woest gaat in de zomer telkens door op Evenementenweide. Het adres: 

Kruising Korte Gasthuisdreef en Gasthuisdreef,
2990 Wuustwezel

Liever de exacte coördinaten: 51.383487852565175, 4.597549369465796 📍

WAT KUNDE DOEN OP BAR WOEST?

In eerste plaats zijn we een bar waar je naast heerlijke drankjes ook een lekker hapje kan delen met je gezelschap. Van fleurige cocktails tot ne warme Gember thee en van woeste nacho’s tot ribbekes door Nicko’s Catering.

Verder organiseren we regelmatig thema-avonden en speciale evenementen (al dan niet met partners). Elk weekend is er live muziek en zorgen we voor dj’s.Voor kinderen is er een leuke speelhoek en voorzien we af en toe kinderdisco. We organiseren samen met partners een streekproducenten- en ambachtenmarkt, een quiz, highlandgames,… Er valt dus altijd wel iets te beleven bij Bar Woest.

In het verleden mochten we al fijne artiesten zoals Fischer-Z (UK), Buscemi, Guy Swinnen en vele lokale bands ontvangen op ons podium.

WIE IS WOEST?

Ons team van ervaren en enthousiaste medewerkers staat altijd voor je klaar om je te voorzien van de beste drankjes en hapjes, en om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke avond hebt. Verder kunnen we ook altijd rekenen op fijne partners zoals De Lichttorens, INTTER,…

Woest zijn allemaal samen!

Ps. Wil je zelf een handje toesteken op Bar Woest? Lees hier hoe! Wij zijn altijd op zoek naar studenten en flexi’s!

De initiatiefnemers van Bar Woest zijn vier ondernemers uit Wuustwezel. Elias Bierwerts, Nickola Bierwerts, Marco Kaaysteker en Joppe Ruts bundelen hun krachten en leiden het project in goede banen. De zomerbar is zo eveneens een samenwerking tussen Serious Sounds & Events, een evenementenbureau en toeleverancier van audiovisuele apparatuur, Nicko’s Catering, een cateraar en Radio Koerzjette, een grafisch vormgever.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze zomerbar en samen met jou te genieten van de zomerse sfeer en gezelligheid.

CONTACT

Voor al uw vragen, suggesties en liefdesverklaringen kan u mailen naar: hello@barwoest.be of stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram.

[We ontvangen in de aanloop naar de zomer veel vragen, het kan altijd een tijd duren voor we antwoorden, bedankt voor het begrip]

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.