Zomerprogramma

Net als vorig jaar voorzien we een leuk zomerprogramma met voor ieder wat wils. Van een muziekquiz en popmuziek tot stevige rootsmuziek en highlandgames. Zelf kijken we ook al enorm uit naar de Ambachtenmarkt op zondag 7 augustus die Intter bij ons komt organiseren. 

Hou deze pagina in de gaten want we voegen nog regelmatig extra evenementen en artiesten toe aan het programma.

Tenzij anders vermeld zijn al onze activiteiten vrij toegankelijk! We hebben voldoende overdekte (schaduw) plekken zodat live@woest ook kan doorgaan als het iets minder OF té goed weer is?

Wist je dat: Meer dan 350 artiesten/bands boden zich de afgelopen tijd via VI.BE maar ook via andere kanalen aan om bij ons te komen spelen. Hoe graag we ook iedereen zouden programmeren, is dat helaas niet haalbaar. We hebben ons best gedaan een mooie selectie te maken!

Wil je zelf iets organiseren bij ons? Stuur ons even een mailtje! 

Tot snel in Woestwezel?!

Doorlopend

Elke woensdag (bij goed weer) zal B-fit Wuustwezel op ons terrein komen trainen. Er zullen telkens twee open lessen doorgaan: 1 van 19u-20u en 1 van 20u-21u. 
 
B-Fit is een kracht- en conditieprogramma. De trainingen bestaan uit een combinatie van gewichtheffen, gymnastiek en atletiek. Maar B-Fit is vooral ook een droom om een kwaliteitsvolle gym met topmateriaal te verwezenlijken in een gezellige sfeer waar iedereen zich goed voelt. Zij aan zij afzien, elkaar naar een hoger niveau tillen en ook wat competitiviteit aanwakkeren; de strijd aangaan met anderen maar vooral ook met jezelf. Grenzen verleggen, doelen stellen en high-fives geven wanneer je een personal record zet.
 
Meetrainen? Stuur even een mailtje naar:
De eerste keer mag je gratis proberen, daarna kan je blijven meedoen met een 5-beurten kaart aan een minimumprijs. 
Het weekend begint al op donderdagavond met onze Afterwork Apero(l). We verwennen jullie met een aantal toppromo’s en zomerse beats, ideaal om met je collega’s en/of vrienden te bekomen van de week.

🍹 PROMO’S:

 • Aperol Spritz: €5,5 ipv €7 of 3 kopen + 1 gratis
 • Desperados bucket: 6 voor €22,5 (das dus 5 + 1 gratis)
 • Roze Olifant: 2 voor €8 ipv €9
 • Aperopakket: €35 ipv €40 voor 1 fles cava + 1x portie warm gemengd + 1 x portie koud gemengd (kaas + salami)
📆 WANNEER:
Elke donderdagavond tot en met 18/08 telkens vanaf 16u. (Uitzondering: op 11/08 is er de muziekquiz, promo’s blijven wel geldig)

Regelmatig gooien we onze DJ booth open. Lokale en minder lokale plaatjesdraaiers voorzien ons dan van zwoele zomerse beats! Hou onze socials in de gaten voor het wie, wat, wanneer.

Bonus: dansen mag terug! 

JUNI 2022

Filip Casteels, Steve Ceulemans, Pieter Vandergooten verdienden hun sporen bij o.a. El Fish, Dubbin’ Souls (Aerts, Riguelle), Red Red, Dirk Van der Linden trio, Jo Cassiers trio, Johnny Trash, Sammy Cuba (and Big Dave). Onder de noemer The Betty Cash, brengt het drietal een verrijkend en boeiend programma.

Hun vernieuwde repertoire omschrijven ze als een mix van roots, dub en Europese pop rock. Een veelzijdige muzikale belevenis met nog meer eigen composities beïnvloed door allerlei stijlen. Puur vakmanschap en creativiteit voor zij die graag ervaren hoe schitterend de oervorm van muziek te rijmen valt met muziek van vandaag.

Met: Filip Casteels (gitaren, zang), Steve Ceulemans (gitaren), Pieter Vandergooten (drums, percussie)

Pop-rock coverband uit het noorden van Antwerpen met onze eigenste Marco Kaaysteker! 

Juli 2022

Een spetterend feest met een romantische ondertoon, waar mannen niet kwaad op kunnen zijn en dames voor smelten”, om zomaar even met de deur in huis te vallen. De zes sympathieke heren van Dynamo Zjosss winden er geen doekjes om. Vanavond moet en zal er gefeest worden. Is het niet de zwoele stem van de overenthousiaste zanger, dan doet een gepeperde gitaar, charmante contrabas, aangename accordeon of verfrissende viool uw dansbenen wel jeuken. Graag op het ritme van de onvermoeibare batterie. Een gouden combinatie, zo blijkt, want keer op keer smeekte het publiek naar meer. Van Festival Aan Zee over Casa Blanca, Mano Mundo, Fiesta Mundial tot de Zwitserse Alpen. Geen tent die groot genoeg was. En het mag gezegd dat hun geïmproviseerde folkpop het zelfs tot de finale van de Nekka-wedstrijd schopte. Soit, genoeg gezeverd. Tijd voor feest en genot. Heft uw glas en placeert een danske. 

Na een paar jaar afwezigheid zijn we terug met een (h)eerlijke picknick vol met producten van de Wereldwinkel, van de lokale boer en lokale handelaars. Breng je eigen deken of stoeltje mee en installeer je in het gezellige Bar Woest. Je kan ook gerust aan tafels zitten. Spreek af met vrienden en familie om er een gezellig feestje van te maken! Om 12u starten we met het aperitief zodat we vanaf 12.30u kunnen aanschuiven aan het buffet. De inkom bedraagt €15 voor volwassenen en €8 voor kinderen van 4-12 jaar (kinderen van 3j en jonger mogen gratis deelnemen). Inschrijven kan tot zaterdag 25 juni in de Wereldwinkel Bredabaan 405, of via mail aan wuustwezel@oww.be . De organisatie van de picknick gebeurt in samenwerking met de Mondiale raad van Wuustwezel. Swing Daddy Plus zorgt voor de muzikale omlijsting. Ambiance verzekerd!!

De highlandgames van de Lichttorens zijn terug van weg geweest! Op 2 juli 2022 op de weide van Bar Woest!
Een super leuke competitie in natuurlijk de traditionele Schotse outfit, een kilt!
Verschillende teams strijden om de echte highlanders van Wuustwezel te worden. Wil jij jouw team naar de overwinning leiden
Scan dan de QR code op de affiche of ga naar deze link om in te schrijven!
Vergeet ook niet in te schrijven om een lekker stuk kip aant spit of ribbetjes mee te eten.
Hierbij steunt u onze vereniging lichtwagen bouwers zodat wij ook dit jaar op 12 november 2022 de straten van Wuustwezel weer kunnen verlichten met een mooie wagen!
Stay tuned voor more!
Vragen? Delichttorens@hotmail.com of stuur een berichtje naar hun Facebook pagina!
 

Alhoewel de naam het niet doet vermoeden, bestaat Jens Laalkens uit twee personen. Je zou haast denken aan een gespleten persoonlijkheid, maar daar is geen sprake van. “Noem het eerder een gelijkluidende persoonlijkheid”, zeggen ze. “We voelen, denken, zien en horen heel vaak hetzelfde.”

De twee weten perfect waar ze mee bezig zijn. Jens Laalkens is Jan Mees (zang) en Sam Wauters (piano/backing vocals). “Jens is een positieve mens”, zegt het duo. “In het najaar van 2015 inspireerde Jens Laalkens ons tot het maken van een nieuwe doorstart. Daar zijn we hem tot op heden onnoemelijk dankbaar voor. Jens Laalkens is een medium en een fenomeen. Hij houdt van verandering en ziet de toekomst optimistisch tegemoet. Hij wil liefhebben en mensen doen liefhebben. Jens Laalkens ‘kraakt’ bestaande nummers. Hij neemt nummers vast en bewerkt ze tot ze zich overgeven aan hem.”

 

Frango is een jonge band uit het Antwerpse. Ze brengen eigen meeslepende songs die bijna nostalgisch aanvoelen. Aan de hand van metaforen en parabels nemen ze je mee op een muzikale tocht tussen rede en delirium. Ze creëren een wereld van fantasie en waarheid, een wereld waar ze o zó in thuis zijn.

https://linktr.ee/frangothebandvi.be

Vlaanderen Feest! En Wuustwezel feest mee! Jullie ook?

Op zondag 10 juli verwelkomen we jullie graag op de evenementenweide te Gasthuisdreef, Wuustwezel. Gratis inkom voor iedereen! De weide is geopend vanaf 12u. Om 14u starten we met een échte live act voor kinderen & hun mama’s en papa’s! Loco Kids Disco brengt een brede waaier aan hits voor kinderen en 90’s klassiekers. Mascotte Starhead en zijn top zangeres zorgen voor de nodige ambiance voor alle leeftijden!

Vervolgens komt Frimout ons om 16u verwennen met eigen Nederlandstalige popmuziek. Deze straffe liveband brengt swingende popsongs en bloedmooie persoonlijke ballades.

Afsluiten doen we om 18u met een swingende muzikale belevenis gebracht door Barnyard Bigband. Deze lokale bigband brengt met respect voor de roots Funk, Jazz en echte Classics. Bigbands are back: ontdek de magie van échte instrumenten!

Doorlopend kunnen kinderen genieten van allerlei randanimaties: zo is er kindergrim & glittertattoo’s, activiteit in het kader van ‘Schatten van Vlieg’ & een fotorally georganiseerd door Focus4Art.

Vorig jaar ontstond er spontaan een Woestband. Een resem topmuzikanten die het podium al deelden met de grootste namen uit de Belgische muziekscene en eigenlijk wel eens samen op ons podium wouden spelen. Dit jaar halen we ze op 16 juli (in iets andere bezetting) opnieuw naar Woestwezel. Samen spelen ze een zalig repertoire aan pop en rock covers

Woestband 2022 is: Chris van Nauw / Little Chris (Paul Michiels, Soulsister, Boogie Boy, Gunther Neefs, Floyd Matters), Eric Bosteels (Hooverphonic, Coco Jr., Yasmine, Barbara Dex, Gunther Neefs and Gorki), Hervé Martens (Soulsister, Paul Michiels, Sofie & So Four, Kate Ryan and Gunther Neefs) en Roberto Mercurio (orkest ‘The Voice van Vlaanderen’, ‘Nathalia’, Brahim’, ‘Stef Bos’,…)

.

Extra vroeg open (12u ipv 16u) zodat jullie van het zonneke en lekkere drankjes kunnen genieten.
PS. we voorzien Belgische promo’s 
 
Wanneer we het geschiedenisboek van de Belpop erbij nemen, is Guy Swinnen niet zomaar een blad, maar een heel hoofdstuk. Deze immer sympathieke muzikale duizendpoot uit Diest is immers zoveel meer dan de ceremonieleider bij zijn band The Scabs, waarmee hij inmiddels veertig jaar op de teller heeft staan.
Op 22 juli speelt Guy het beste uit dat hoofdstuk in de Belpopgeschiedenis, akoestisch, op het podium van Bar Woest.
Gratis inkom!
Binnenkort meer informatie!
The Clayroad Company neemt jullie mee in de tijd waar ritmiek en harmonie samenvallen, net zoals rootsmuziek vroeger werd gebracht.
Deze vijf getalenteerde muzikanten brengen zowel covers als eigen nummers.
Sfeer gegarandeerd!
 
 

 
 
 

.

 
Vorig jaar stonden ze al eens op ons podium maar viel hun topoptreden wat in het water door regenweer. Dit jaar keren ze terug met (nieuwe) topmuziek.
R E D R E D (USA/BE) is net dat wat je krijgt wanneer je een Amerikaan (gepokt en gemazeld in the Blues, met een fetish voor etnische muziek) samen brengt met een Turntable Dude, een bebaard Soul bassist, een Jazzdrummer en een Sweet Psychedelisch gitarist van bij ons. Recht uit de Europese crossroads, blijkt Red Red een onwaarschijnlijke kruisbestuiving tussen psychedelische tunes, 70ies gitaarrock, blues en turntablisme. Daardoor krijgt deze band al snel een unieke sound…misschien is het wel Psychedelic Turntable Blues ! ? Flirtend met Traditionals en eigen werk, daar waar oude en nieuwe stuff in harmony elkaar weten te vinden, is de plek waar R E D R E D graag verblijft.
 
 

.

Een lokale bekende! Muzikaal viertal To Bill brengt Country & Blues. Bekende en minder bekende songs passeren de revue… stuk voor stuk juweeltjes.

Augustus 2022

“Wij zijn The Black Gasolines, een theatrale rock band opgericht door Lukas Debeerst en Bradley Remorie in 2016. Na onze debuut EP “Dopamine Rush” in 2018, hebben we onze drummer vervangen door Justin Bruggeman en gingen we op zoek naar concerten. We speelden er meer dan 45 per jaar in steden zoals Gent, Antwerpen, Amsterdam en Londen en brachten 2 singles uit: “Long Way Suicide” en “Kangaroo Days”. We zijn gestart met het maken van ons eerste album eind 2019. Uiteindelijk is het een concept album geworden. Het vertelt het verhaal van iemand die plots overlijd en besefte dat hij niet heeft geleefd zoals hij wou. Met vele invloeden van klassieke- en jaren 70 muziek, hebben we een album gemaakt waar we allemaal trots op zijn. We begonnen met het album te schrijven in het zuiden van Frankrijk en moesten door de lockdown noodgedwongen alles thuis opnemen. Hierdoor kregen we de kans om te experimenteren en hebben we een album gecreëerd vol met details. Ook hebben we veel gebruik gemaakt van piano en synthesizers, waardoor Matthias Depraetere als pianist te introduceren een logische stap was. Wanneer de beperkingen versoepeld werden, nodigden we sessie muzikanten uit om extra instrumenten in te spelen zoals cello, viool, saxofoon en trompet. Ook hebben we VRT journalist Björn Soenens kunnen strikken als voice-over artiest. Het gaf het album een extra boost en fantastische luisterervaring. Nu zijn we bezig met de band naar het volgende level te brengen en zijn we gestart met het schrijven aan de opvolger.”  

Fischer-Z Solo, Live at Woest! • Gratis inkom!
De frontman van de legendarische band Fischer-Z doet zelden soloconcerten, maar gezien de omstandigheden maakt hij graag een uitzondering.
Voor de gelegenheid staat de enige echte John Watts als Fischer-Z solo op het podium en speelt hij nummers van de best verkochte albums: Word Salad, Going Deaf For A Living en Red Skies Over Paradise. Alle Fischer-Z klassiekers dus, gemixt met zijn fraaiste eigen solo- werk, plus een tipje van de sluier van zijn nieuwe, binnenkort te verschijnen album. 
Dé uitgelezen kans om te genieten van die aangename kruising van hoogkwalitatief jeugdsentiment en tijdloos goede muziek. 
 
Praktisch:
– Inkom gratis,
– Deuren: 18u (LET OP: de zomerbar is dus niet open om 14u zoals normaal)
– Start optreden: 20u
– Reserveren is niet mogelijk. We voorzien extra sta- en zitplaatsen.
– Kom op tijd als je een goed plaatsje wil.
– Betalen kan cash, met de bankkaart of rechtstreeks via www.dorst.app/barwoest
 
 

Extra:

Fischer-Z bracht in 1981 de plaat ‘Red Skies over Paradise’ uit, hun laatste album in de klassieke bezetting. Het album, met verschillende verwijzingen naar de Koude Oorlog, voelt 40 jaar later plots weer razend actueel! Rode lucht kennen we bij Bar Woest gelukkig enkel van het prachtige moment waarop de zon onder gaat ergens achter onze inkom. Exact op dat moment zal John Watts op ons podium, als Fischer-Z Solo, aan het optreden zijn. Kom de 40ste verjaardag van dit top album, met nummers als ‘Berlin’ en ‘Marliese’, vieren in rode kleren en wie weet win je wel een leuke verrassing.
 

 

Mede mogelijk gemaakt dankzij Strewreib Aviation Services!

 
Op 7 augustus organiseert Intter op de weide een streekproducten en ambachten markt
Noteer dus zeker alvast in je agenda!
 
Interesse om er te staan met je product? info & inschrijven: https://mailchi.mp/65ddeddb8b1c/ambachtenmarkt_barwoest
 

 

 
 
 
 
 

Ondertussen een vaste waarde op ons podium. Deze vier jonge gasten zijn begonnen met covers te spelen van blues, rock en pop nummers. Na verloop van tijd was het echter tijd voor iets nieuw, ze schreven zelf enkele nummers, waarmee ze meteen de finale van Kamp Noord Band Contest haalden. De verfrissende mix van blues, rock ’n roll en psychedelische rock maakt dat een breed publiek kan genieten van hun muziek.

Na een geslaagde (corona-proof) editie in 2021 en op groot verzoek, organiseert de WWOM opnieuw een gezellige samenkomst voor oldtimers en dit in samenwerking met Bar Woest. Deze meeting is gratis en toegankelijk voor alle oldtimer voertuigen. We starten vanaf 18 uur. Iedereen welkom met of zonder oldtimer. 

 

Meer info: Wuustwezelse Oldtimer Meeting

(Muziek)quizploeg Milli Vanilli is terug met een zalige muziekquiz. Op 11 augustus vanaf 20u testen ze jullie muziekkennis en zijn er mooie prijzen te winnen. 

Of je nu alles weet over The Beatles, de Wikipedia-pagina van Niels Destadsbader van buiten kent of je gewoon graag geniet van de betere deuntjes, deze quiz is écht iets voor jou!
 
Schrijf je rap in want vol=vol. Dat doe je door hier te klikken!

Net als vorig jaar dopen we voor een dag de bar om naar Bar Sterke Peer, waarschijnlijk de meest woeste man uit de geschiedenis van het dorp. Alle winst gaat integraal naar het goede doel van het triathlonevenement. De afterparty gaat dit jaar opnieuw bij ons door. Stay tuned voor de artiesten en meer info!

Op maandag 15 augustus vieren we onze moederkes. We zijn uitzonderlijk open op die maandag. Vanaf 12u kan u uw vrouw, mama, oma,… trakteren op een gezellige en lekkere brunch op Bar Woest. 

Praktisch

 • Brunch vanaf 12u. 
 • Lekkere gevarieerd aanbod, inclusief een glaasje fruitsap of cava.
 • Prijs per persoon: €20 (kindjes tot 12 jaar: €10)
 • Reserveren via onderstaande formulier
 • Annuleren vóór vrijdag 12 augustus per mail (reservaties@barwoest.be)
 • Meer info: hello@barwoest.be

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk!

Nog eentje dan! Klaar voor de leste? Dit weekend vieren we de zomer. Onze tweede zomereditie afsluiten doen we natuurlijk een leuke programma:

Vrijdag 19/08

 • 20u30: Nonkelrock [live at woest] 

Zaterdag 20/08

 • 20u30: Eline ft Between Meadows [live at woest]
 • 22u00: DJ Jurgen H

Zondag 21/08

 • 14u-16u: Kinderdisco DJ Jurgen H.
 • 16u: Kitten & the Cat

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.