Op onze kalender:

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De zwoelste zomeravond met Buscemi

23 juni 2023 20:00 24 juni 2023 02:00

Op vrijdagavond 23 juni maken we Bar Woest nog heter en zwoeler, want we brengen niemand minder dan DJ Buscemi terug naar ons podium! Terwijl de zomerzon haar hoogtepunt bereikt op de bijna langste dag van het jaar, zullen de beats van Buscemi de sfeer naar een nieuw hoogtepunt tillen.

In 2021 mochten we hem al eens ontvangen tijdens onze eerste editie, toen moesten we echter blijven *kuch* zitten *kuch* en konden we nog niet volluit vrij dansen.

Als een van de meest gewaardeerde Belgische DJ’s en producers staat Buscemi bekend om zijn unieke mix van wereldmuziek, lounge, jazz en elektronische beats. Met zijn kenmerkende stijl en aanstekelijke ritmes weet hij het publiek keer op keer te betoveren en mee te nemen op een muzikale reis door verschillende culturen en genres.

Tijdens deze speciale avond bij Bar Woest krijg je de kans om te genieten van de onweerstaanbare mix van Buscemi’s muzikale creaties. Dans op de dansvloer, geniet van de zwoele zomeravond en laat je meevoeren door de hypnotiserende klanken van DJ Buscemi.

Mis de zwoelste avond vol muzikale magie niet!

Gratis

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.