Op de Kalender van Bar Woest

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kleine Woestelingen Klub: Kinderdisco

11 juni 2023 @ 13:00 17:00

Op zoek naar een geweldig avontuur voor je kleine woestelingen? Kom op zondag 11 juni naar Bar Woest voor een onvergetelijke kinderdisco met niemand minder dan DJ Jurgen!

Terwijl de ouders genieten van een drankje op ons zonnige terras, kunnen de kinderen losgaan op de dansvloer op de aanstekelijke hits voorzien door DJ Jurgen. Met zijn energieke muziek en interactieve shows zorgt DJ Jurgen voor een onvergetelijke ervaring voor de jonge feestbeesten.

De kinderdisco bij Bar Woest is dé plek waar de kleintjes kunnen dansen, lachen en plezier maken met leeftijdsgenootjes in een veilige en gezellige omgeving. Van stoere dansmoves tot vrolijke meezingers, het wordt een feest om nooit te vergeten!

Dus aan alle mama’s en papa’s: kom langs en laat je kinderen genieten van een geweldige middag vol muziek en plezier bij Bar Woest. Wij staan klaar om je woestelingen te vermaken en een glimlach op hun gezichtjes te toveren. Mis het niet en maak van de eerste zondag van Bar Woest 2023 een feestelijke en swingende dag voor de hele familie!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.