Op de Kalender van Bar Woest

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LIVE AT WOEST: MOODCOLLECTOR

18 augustus 2023 20:00 23:00

Welkom bij ‘Live at Woest’! Elke zaterdag bij Bar Woest brengen we lokale en minder lokale, kleine en grotere bands naar ons podium. Geniet van gratis optredens in een gezellige sfeer en ontdek nieuwe muzikale pareltjes onder begeleiding van een lekker hapje en een fris drankje.

Over Moodcollector

Feest, fiësta, party-time! Voor minder doet Moodcollector het niet. Hoewel ontsproten in de Kempense zandgrond, bieden ze ska, reggae en andere opzwepende dansmuziek van de bovenste plank. Een tropische mengeling die gegarandeerd leidt tot feest voor iedereen. De selfmade songs brengen zon en zomer, zelfs op de meest sombere winterdag. De zanglijnen zijn aanstekelijk, de grooves onweerstaanbaar en de blazersmelodieën supervet. Luister naar de muziek en feel the Moodcollector-vibe.

Nu al heeft Moodcollector een traditie van stevige feestjes en uitbundige concerten. Met vijf Dill-brothers van weleer, aangevuld met twee straffe en ervaren muzikanten, hebben ze hun stiel geleerd op ontelbaar veel Vlaamse festivalpodia, feesttenten en concertzalen. Een Moodcollector-avond eindigt dan ook steevast met losgewerkte dansspieren, bezwete bovenlichamen en enthousiaste feestvierders. Niemand gaat naar huis zonder ‘a good mood’.

Put on your dancing shoes en skank mee. Wedden dat ook jij zal smelten voor zoveel tropisch geïnspireerde feestelijkheid?

Meer over de band

Website: http://www.moodcollector.be/

Facebookpagina: www.facebook.com/moodcollector.skareggae

Youtube:

Gratis

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.