Op de Kalender van Bar Woest

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Openingsweekend Bar Woest 2023

9 juni @ 19:00 11 juni @ 19:00

Alle goede dingen bestaan uit 3 en third time’s a charm. Dus daarom: BAR WOEST IS TERUG VOOR ZOMEREDITIE III. 🥳🥰 Vanaf 9 juni zijn we er weer! Samen trappen we de derde editie van de zomerbar op gang!

Derde keer is ook: trakteren! We trakteren je dit jaar opnieuw op een reeks fantastische bands voor ‘live at woest’ en andere leuke evenementen. Om te beginnen vieren we de zomer tijdens ons openingsweeekend op 9, 10 en 11 juni!

Hier is een kort overzicht van ons programma:

  • Vrijdag 9 juni: Openingsavond met de start van de derde editie van onze zomerbar, inclusief livemuziek en van alle nieuwigheden om te ontdekken.
  • Zaterdag 10 juni: Editie 2 van ‘In de Jaren 80 was alles beter!’ – een epische jaren 80 fuif met livemuziek om je helemaal terug te brengen naar dit legendarische decennium.
  • Zondag 11 juni: Kinderdisco met DJ Jurgen voor de kleinere woestelingen, waar ze kunnen dansen en plezier maken terwijl de ouders genieten van ons zonnige terras.

Mis ons leuke openingsweekend niet! Kom langs en geniet van de unieke sfeer, de heerlijke drankjes en de gezellige ambiance. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een onvergetelijk weekend te beleven!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.