Op onze kalender:

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vlaanderen Feest 2024 – Met Günther Neefs!

11 juli 16:00 23:00


Vlaanderen Feest 2024 – donderdag 11 juli 2024

De Gemeente Wuustwezel zal ook dit jaar Vlaanderen Feest opnieuw op de evenementenweide bij Bar Woest organiseren!

17u00 Günther Neefs & 3-band
Livemuziek starten we om 17u met de geweldige Günther Neefs. Doorleefde stem begeesterd door temperamentvolle ritmes en muziekstijlen. Sinds 1985 als percussionist bij een bingband tot gevierd zanger met 16 albums, waaronder goud en platina. Günther Neef’s repertoire staat bekend om zijn passie en sterke live-reputatie. De man in het pak zorgt solo of met zijn band steeds voor een onvergetelijk feest. Geniet tijdens Vlaanderen Feest van zijn Nederlandstalige toppers met zijn 3-band!

18u40 Jens Laalkens
Het antwoord op uw vraag naar livemuziek. En op 11 juli volledig Nederlandstalig! Een fenomenaal duo. Jens Laalkens is Jan Mees (leadzang) en Sam Wauters (piano/backings). Samen ‘kraken’ ze de meest uiteenlopende nummers onder het motto: Sam en Jan, alles kan. 

20u30 De Vlaamse Jukebox

U vraagt, zij draaien! Nee, zij spelen! Verwacht je aan een selectie van wat de Toppers van de Vlaamse Muziek genoemd kan worden. Van de overbekende Will Tura tot obscure protestliedjes uit de jaren 70. Jij als publiek bepaalt zelf mee het programma. Jij kiest, De Vlaamse Jukebox speelt en iedereen zingt mee!

Gemeente Wuustwezel

Bekijk de site van Organisator

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.