Op onze kalender:

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Woestival 2024

3 augustus 16:00 4 augustus 01:00

Al drie jaar zeggen we tegen onszelf: “Zou het niet zalig zijn om onze bar eens voor 1 dag om te toveren tot een festivalleke met meerdere goeie bands?”. Op 3 augustus is het eindelijk van dat! Meet ons nieuw concept: ‘Woestival‘.

‘Woestival 2024′ gaat door op zaterdag 3 augustus. Voor één dag transformeert Bar Woest in een heus festival. Van de eerste editie maken we meteen een 80’s editie in navolging van onze succesvolle ‘In de jaren 80 was alles beter’-feestjes.

Het belooft een nostalgische en swingende dag te worden, gevuld met iconische hits en onvergetelijke optredens. We halen met Dr. Feelgood zelfs opnieuw een Britse band naar Woestwezel! Het is de perfecte gelegenheid om met vrienden en familie te genieten van een feestelijke sfeer en tijdloze muziek.

LINE-UP

16U00: AANVANG

17U00: THE TONE ZONES

19U00: WEGSFEER

21U30: DR FEELGOOD

23U00: BART BULS & FRIENDS

€5 per persoon, enkel aan de inkom.

Meer over de bands

Britain’s Premier rhythm & blues band, Dr. Feelgood komt naar Woestwezel voor een uniek optreden! Ze spelen niet vaak in België dus het is je kans om ze eindelijk eens aan het werk te zien in de huidige stomende bezetting.

Dr. Feelgood formed on Canvey Island in Essex in the early 1970s and have enjoyed a string of hit singles in many countries including Milk & Alcohol, Down at the Doctors, Roxette, She’s a Wind Up and See You Later Alligator.

Foto ©: Dr. Feelgood

WEGSFEER PLAYS/IS YOUR NEW WAVE PARTY
WEGSFEER Is een live new wave party, een fuif, een TD, een donker feest, een duistere hitmachine. Joy Division, Sisters of Mercy, The Cure, Bauhaus, Virgin Prunes, The Neon Judgement, Echo & The Bunnymen….
Alle classics uit het genre worden live gebracht met het enthousiasme en de arrogantie van 4 jonge snotneuzen alsof 1985 nooit gestopt is. Energiek, heftig, zweterig. Stilstaan is geen optie. Uw tegel verlaten evenmin. WEGSFEER brengt u helemaal terug naar waar u thuishoort : The 80’s. Teletijdmachines bestaan, WEGSFEER is er één.

Foto © : MINIMAGE – Mina Van Elewyck

Gewapend met zijn Gibson gitaar en doorleefde stem, staat Bart Buls garant voor kwaliteit. Insiders vergelijken zijn stem zelfs met die van Johnny Cash. Andere vergelijkingen vermelden grootheden als Bob Dylan, Mark Knopfler (Dire Straits), Neil Young en Bruce Springsteen. 
Bart Buls is een graag geziene gast op ons podum bij Bar Woest. Elk jaar duikt hij wel ergens op, in een wisselende formatie. Dit jaar brengt hij opnieuw een reeks vrienden mee, waaronder Jan Houtekiet. Ze zullen o.a. blues uit de jaren 70-80 spelen.
Elko Blijweert (o.a. Dead Man Ray and Gruppo Di Pawlowski) en Milan Warmoeskerken (o.a. Condor Gruppe) belijden met The Tone Zones hun passie voor de betere surfinstrumentals en elektronica. Negen jaar na hun eerste plaat brachten ze eerder dit jaar een nieuwe materiaal uit met o.a. eigen interpretaties van songs van The Cure, Phil Collins en een reeks andere klassiekers

Foto ©: Denis Mabille

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.